ASUS Zenfone 6 - ο νέος ταξιδιωτικός σύντροφος στην καθημερινή δραστηριότητα και τα ταξίδια

1 528

Încă din start vreau să vă comunic faptul că sunt fan ASUS. Am o întreagă suită de gadgeturi ASUS: laptop ASUS Zenbook UXXNUMX, tableta de XNUMX inch, telefoane, mouse, baterii externe și multe alte accesorii. Legat de telefoane, pot spune că prin mâna mea au trecut modelele ASUS Zenfone XNUMX / XNUMX / XNUMX / XNUMX. Iar de o lună de zile am trecut la noul ASUS Zenfone XNUMX.

Ca să fie armonie în familie, eu și soția am decis să ne schimbăm telefoanele odată la XNUMX ani. Eu merg pe modelele cu numere pare, de genul Zenfone XNUMX / XNUMX / XNUMX. Soția a avut Zenfone XNUMX și acum deține Zenfone XNUMX. Probabil că în XNUMX va trece la Zenfone XNUMX :).

Noul companion de drum m-a cucerit încă din cutie. Diagonala ecranului este de XNUMX inch. Este un telefon mărișor, dar elegant și performant. Eu îl am pe cel în culoarea Twilight Silver, pe românește ”Argintiu Crepuscul”.

ASUS Zenfone XNUMX – display de XNUMX inch

Mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu el în buzunar. Fix XNUMX zile și nici nu a trebuit să-mi schimb garderoba. Am făcut trecerea de la ASUS Zenfone XNUMX la Zenfone XNUMX. De la XNUMX inch la XNUMX inch.

Ecranul este de tip IPS și are rezoluția XNUMX x XNUMX. Este complet protejat de cea mai rezistentă sticla Corning Gorilla Glass XNUMX. Are și un afișaj extins de tip NanoEdge. Față de Zenfone XNUMX, evoluția e remarcabilă.

Legat de configurație, ASUS Zenfone XNUMX vine la pachet cu XNUMXGB memorie RAM, XNUMXGB spațiu de stocare și procesor Qualcomm Snapdragon XNUMX Octa Core cu frecvența de XNUMXGHz. Rulează sistemul de operare Android XNUMX (Android Pie). Autonomia este asigurată de o baterie de XNUMX mAh. La cum se prezintă situația, ASUS Zenfone XNUMX are o configurație cu mult peste multe laptop-uri existente pe piață.

ASUS Zenfone XNUMX – baterie de XNUMX mAh

Însă, ceea ce este cu adevărat interesant, ține de camera foto (camerele foto). ASUS Zenfone XNUMX vine cu o cameră reversibilă / rabatabilă / flip camera. Mai bine spus, este vorba de un sistem de camere duale. Acesta este echipat cu un senzor de top, model Sony IMXXNUMX, punctul culminant al tehnologiei de fotografie mobila. Camera principala are XNUMX MP și poate fi folosită spate – față, plus o cameră secundară de XNUMXMP.

Cu alte cuvinte, în poziția standard sistemul de camere stă fixat pe spatele telefonului. Însă atunci când doriți să faceți un selfie, sistemul de camere este poziționat frontal cu ajutorul unor mecanisme mobile.

Cifre peste cifre și mulți parametri tehnici, nu? Bun! Hai să vă povestesc în câteva cuvinte modul practic în care utilizez ASUS Zenfone XNUMX. Plus câteva fotografii realizate cu noul smartphone.

În activitatea cotidiană, dar și în cea de călător, focusul principal la un telefon este pe autonomie. În prezent, ASUS Zenfone XNUMX reușește să facă față cu brio modului meu de lucru. Asta înseamnă vorbit la telefon câteva zeci de minute zilnice (fișa postului o cere), mesaje pe rețelele sociale, navigare web, realizarea de fotografii, aplicații pentru procesare foto / video, plus multe alte aplicații pentru diverse (orientare, catering, comenzi online). Și evident că nu lipsesc jocurile, poate cele mai mari consumatoare de resurse.

Autonomie ASUS Zenfone XNUMX – până la XNUMX ore în regim de utilizare normală

Acest mix de utilizare cotidiană solicită intens ASUS Zenfone XNUMX, iar bateria reușește să țină XNUMX-XNUMX ore. Asta înseamnă că pot să mă bucur pe toată durata zilei de serviciile lui Zenfone XNUMX, fără să alerg în căutarea unei prize. Dar zilnic descopăr noi funcționalități și setări, ceea ce face ca utilizarea noului ASUS Zenfone XNUMX să fie tot mai interesantă, pozitiv vorbind.

ASUS Zenfone XNUMX se mișcă impecabil, iar până acum nu am avut probleme de utilizare. Nu s-a blocat, nu am avut erori și nici aplicații care să-l pună în dificultate. În opinia mea (subiectivă), ASUS Zenfone XNUMX oferă un raport foarte bun calitate / preț / performanță. Drept dovadă că se vinde ca pâinea caldă și nu prea mai este în stocul magazinelor din România. Cumpărați ASUS Zenfone XNUMX! ASUS Zenfone XNUMX – BEST MOBILITY for TRAVEL!

asus-zenfone-XNUMX-silver

Și acum puțin focus pe sistemul de camere. Îmi place ideea asta de Flip Camera. Astfel pot să folosesc același sistem pentru fotografie clasică sau în modul selfie :). Într-o lună de zile, nu am reușit să pun în practică toate scenariile, dar până acum nu am ce să-i reproșez. Mai jos aveți câteva cadre făcut cu Zenfone XNUMX.

FOTO ASUS Zenfone XNUMX – Flip Camera

Fotografiile nu sunt procesate la nivel de contrast și culoare. Doar le-am redimensionat la XNUMX x XNUMX pixeli, pe un raport XNUMX:XNUMX. Am făcut fotografii la apus, la răsărit, în condiții de lumină puternică. Am folosit modul AUTO și HDR+. Pe viitor, intenționez să trec pe manual și să scot mai mult din senzorul SONY, în special pe timp de noapte. Revin cu update.

Cutia cu accesorii pentru ASUS Zenfone XNUMX

ASUS Zenfone XNUMX vine la pachet cu încărcător, cablu USB XNUMX – Type-C și căști ZenEar Pro Hi-Res.

asus-zenfone-6-accesorii

Deocamdată, cam acestea sunt primele impresii despre ASUS Zenfone XNUMX. Nu l-am testat pe aplicații sintetice, nici nu au relevanță pentru mine. Zenfone XNUMX este un smartphone foarte bun, cu tehnologie de ultimă generație, care excelează și pe zona de fotografie. Iar autonomie oferită este peste media din piață. Așa cum am mai spus, Zenfone XNUMX oferă un raport foarte bun calitate / preț / performanță.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.